به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین سید صادق میر شفیعی امروز در برنامه سحرگهان آستان مقدس در شبستان بزرگ امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س)، درباره آثار و برکات ماه رمضان از منظر مبانی ثقلین اظهار داشت: کمترین دستاورد مؤمن در ماه مبارک رمضان نجات از جهنم، آمرزش و وصال به بهشت توصیف شده است.
سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها با اشاره به اینکه روزهداری حقیقت مهمانی در پیشگاه ازلی خداوند متعال است، ابراز داشت: مؤمن روزهدار مهمان خالق هستی است و حدودی برای احصاء و شمارش ثواب و پاداش در این ماه مبارک تعیین نشده است، بر این اساس خواب مؤمن در مبانی شرع مقدس اسلام عبادت توصیف شده است.
کارشناس رسانه ملی در ادامه بیان آثار ماه مبارک رمضان به مسئله تمرین بندگی در پیشگاه خداوند اشاره کرد و گفت: تمرین بندگی به معنای تمرین حدود خاصه ایمان است و بر اساس روایات ماه مبارک رمضان ماه میهمانی و ماه بندگی توصیف میشود.
وی ادامه داد: تشویقات شرع مقدس اسلام به انواع احکام بندگی الگویی از سبک زندگی را برای مؤمن مجسم میسازد که اگر مؤمن پس از ماه مبارک در برابر این هویت صبر پیشه کند، مسلماً وادی سلام را درک خواهد کرد.
سخنران آستان مقدس حضرت معصومه سلامالله علیها در ادامه به تبیین آثار و جایگاه ماه مبارک رمضان از منظر قرآن پرداخت و اظهار داشت: ماه رمضان ماه آموختن تقوای الهی است و قرآن کریم مؤمن را به صبر و نماز در برابر مشکلات و سختیها دعوت کرده است.
وی ادامه داد: رمضان حقیقت صبر آموزی است بر این اساس اگر مؤمن ساحت صبر را درک کند به حقیقت تقوا دست پیدا خواهد کرد.
حجتالاسلام والمسلمین میر شفیعی با تأکید بر اینکه تفاسیر ادبیات قرآن کریم را در واژه «صبر» به روزه تعبیر کردهاند گفت: خداوند متعال در سوره مبارکه بقره آیه ۱۵۳ چنین فرموده که«يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا استَعينوا بِالصَّبرِ وَالصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصّابِرينَ؛ ای افرادی که ایمان آوردهاید! از صبر(و استقامت) و نماز، کمک بگیرید!(زیرا) خداوند با صابران است.»
وی ادامه داد: قرآن کریم استقامت و صبر را از اوصاف خاصه مؤمنان میداند بر این اساس برترین دستاورد مؤمن میتواند در ماه مبارک رمضان درک حقیقت صبر باشد.
انتهای پیام// ۱۵/ ۳۱۳
نظر شما